De Oliebollen Drive-in Breda

De specialist op het gebied van oliebollen voor de regio Breda

De specialist in oliebollen voor de regio Breda

Haal uw oliebollen bij de oliebollen drive-in Breda. De specialist op het gebied van oliebollen, krentenbollen en appelbeignets.

De Oliebollen Drive-in is dé noviteit van 2021; het jaar waarin corona ook grote impact heeft op de wijze waarop u uw inkopen doet. In de drukste tijd van het jaar, waarin u uw voorbereidingen treft voor de feestdagen, biedt de Oliebollen Drive-in de absolute uitkomst voor de regio Breda. Haal geheel coronaproof uw oliebollen, krentenbollen en appelbeignets in huis. In onze overdekte oliebollen drive-in biedt het gemak de mens. Onze producten worden met de grootst mogelijke zorg bereid: hygiëne staat bij ons altijd hoog in het vaandel. Daar kunt u op vertrouwen. Ook in de kwaliteit van onze producten doen wij geen concessies; ondanks onze enorm hoge productiesnelheid staan wij garant voor de beste en smakelijkste producten. 

Als echte Nederlandse traditie kunnen de feestdagen niet voorbij gaan zonder sierlijke schaal met oliebollen of appelbeignets. De Oliebollen Drive-in op Breepark Breda biedt u voordelige opties voor zowel kleine als grote afname; voor particulieren en voor bedrijven. Online bestellen, afhalen en geheel coronaproof! Op zoek naar nog grotere hoeveelheden bekijk dan onze acties. Staat uw wens er niet bij? Neemt dan gerust contact met ons op. Met onze moderne bakinstallaties en met gebruikmaking van de nieuwste baktechnieken, zijn wij in staat om enorme hoeveelheden oudejaarslekkernijen te bakken, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

De lekkernijen kunnen geheel coronaproof worden opgehaald in onze sfeer volle drive-in in Breda. Comfortabel in uw eigen auto en zonder parkeerongemakken plaatst u bij de entree van één van de twee drive-in straten uw bestelling. Voor nog meer gemak kunt u uw bestelling vooraf ook al online doen. Terwijl u langzaam door de sfeervolle drive-in straat rijdt worden, met gebruikmaking van de meest moderne bakinstallaties, uw oudejaarslekkernijen steeds weer vers voor u bereid. Bent u lopend of met de fiets? Ook dan is de Oliebollen Drive-in dé plek om uw eindejaarproducten te kopen. Nog nooit haalde u zo gemakkelijk uw oliebollen in huis!

Mee doen aan leuke acties? Volg je ons op Facebook en Instagram!